DIANA RUSSO

Cilvēkresursu vadības eksperte, PIZZA-ORGANIZATIONS modeļa autore, pārmaiņu ierosinātāja transformācijām AGILE organizācijās


 

12 AGILE ORGANIZĀCIJAS SASTĀVDAĻAS

Es nemelošu… man ļoti slikti padodas gatavošana. Par laimi, esmu precējusies ar vīrieti no Sicīlijas, kurš dievina šo procesu un gatavo brīnišķīgus ēdienus mūsu četriem bērniem un man. Es redzu, kā viņš izbauda ēst gatavošanu, veicot to ar pilnīgu nodošanos un mīlestību. Un tas man ir iemācījis dažas lietas, īpaši gatavojot labu picu – izmantot pareizas sastāvdaļas un veltīt procesam laiku; sagatavoties, ka sākumā nāksies piedzīvot neveiksmi, taču laika gaitā pica izdosies arvien labāk; nevar izņemt vienu sastāvdaļu un aizstāt to ar zemākas kvalitātes produktu; eksistē daudzveidīgas “vislabākās picas” receptes (lai gan gandrīz katrs neapolitānietis tam nepiekritīs).

Tāds pats princips attiecas uz elastīgu, pielāgojamu un mainīgu AGILE organizācijas “gatavošanas” procesu.